loader image

Opening Symbiose

De afgelopen maanden hebben we genoten van een heerlijke zomer! Daarnaast zijn we ook achter de schermen druk bezig geweest met de oprichting van een nieuwe zelfbedieningswinkel! Op zaterdag 7 september zal om 10.00 uur de officiële opening plaats vinden met aansluitend een open dag op kaasboerderij Noorderlicht. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Kijk voor meer informatie op www.symbioseboeren.nl of volg onze pagina op facebook!

De Symbiose zelfbedieningswinkel hebben wij samen met onze biologische boeren buren uit Noordeloos opgericht. U kunt bij ons terecht voor groente en fruit uit het seizoen, eieren, kaas, honing, sappen, ossenvlees en lamsvlees. Alle producten worden volgens het biologische gedachtegoed geproduceerd: er wordt geen kunstmest en ook geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Het vlees van onze boerderij De Drie Wedden en de kaas van kaasboerderij Noordelicht zijn SKAL-gecertificeerd.

Met uw eigen, persoonsgebonden elektrische sleutel loopt u elk uur van de dag, van maandag tot en met zaterdag binnen in deze winkel centraal gelegen aan de N214 naast SV Noordeloos (Nieuwendijk 11). Deze elektronische sleutel kunt u aanvragen via de website www.symbioseboeren.nl of op zaterdagmorgen bij de Symbiosewinkel ophalen. Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur wordt de winkel namelijk ook bemand door één van de boeren, het moment waarop we antwoord kunnen geven op al uw vragen!

Afgelopen week verschenen er verschillende artikelen over de oprichting van Symbiose.

Lees het artikel uit het AD.
Lees het artikel uit Het Kontakt.