loader image

De Drie Wedden

Tiendweg 4
4225 PN Noordeloos
0183 – 581549
06 – 22422050
info@dedriewedden.nl

Wil je de boerderij bezoeken? Neem dan vooraf contact met ons op, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Iedere zaterdagmorgen ben je tussen 10.30 en 12.30 uur van harte welkom in de Symbiose winkel, navigatie: Nieuwendijk 10a in Noordeloos, waar naast ons vlees en onze honing ook kaas, eieren, groenten en sappen van onze biologische buren boeren te koop zijn!

 

 

Twee bedrijven

De Drie Wedden is van oudsher de naam van ons melkveebedrijf in Noordeloos. Dit is dan ook de naam waaronder u ons kent. Toen wij in 2016 de keuze maakten om ook onze eigen ossen te gaan houden en het vlees hiervan te verkopen, hebben we vanuit praktisch oogpunt besloten hiervoor een apart bedrijf op te richten onder de naam De Biowaard. Aangezien u ons al langere tijd kent onder de naam De Drie Wedden hebben we besloten onder deze naam te blijven communiceren. U ziet op de etiketten dan ook het logo van De Drie Wedden met daarbij soms ook de naam van De Biowaard en het bijbehorende Skal nummer. De Drie Wedden en de Biowaard staan beide ingeschreven bij de KvK, worden gerund door dezelfde mensen, op dezelfde werkwijze en zijn beide biologisch en Skal gecertificeerd.

De Drie Wedden, KvK 62106503, Skal certificaat
De Biowaard, KvK 6754882, Skal certificaat

De Drie Wedden

Tiendweg 4
4225 PN Noordeloos
0183 – 581549
info@dedriewedden.nl

Wil je de boerderij bezoeken of een afspraak maken om het vlees rechtstreeks vanaf de boerderij op te halen? Neem dan vooraf contact met ons op, zodat je niet voor een dichte deur staat.  Iedere zaterdagmorgen ben je tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in de Symbiose winkel (Nieuwendijk 11, Noordeloos) waar naast ons vlees en onze honing ook kaas, eieren, groenten en sappen van onze biologische buren boeren te koop zijn!

 

Twee bedrijven

De Drie Wedden is van oudsher de naam van ons melkveebedrijf in Noordeloos. Dit is dan ook de naam waaronder u ons kent. Toen wij in 2016 de keuze maakten om ook onze eigen ossen te gaan houden en het vlees hiervan te verkopen, hebben we vanuit praktisch oogpunt besloten hiervoor een apart bedrijf op te richten onder de naam De Biowaard. Aangezien u ons al langere tijd kent onder de naam De Drie Wedden hebben we besloten onder deze naam te blijven communiceren. U zult op de etiketten dan ook het logo van De Drie Wedden zien, met daarbij soms ook de naam van De Biowaard en het bijbehorende Skalnummer. De Drie Wedden en de Biowaard staan beide ingeschreven bij de KvK, worden gerund door dezelfde mensen, op dezelfde werkwijze en zijn beide biologisch en Skal gecertificeerd.

De Drie Wedden, KvK 62106503, Skal certificaat
De Biowaard, KvK 6754882, Skal certificaat