loader image

Lentefeest 11 mei: De Drie Wedden is 25 jaar biologisch!

Op zaterdag 11 mei is het feest! De Drie Wedden is al 25 jaar biologisch en dat is een hele goede reden voor een groot lentefeest met diverse activiteiten voor jong en oud! Je bent van harte welkom!

Met de ‘Tour du Boer’ ontdek je alles over onze boerderij en bijzondere manier van produceren. Daarnaast is er de gehele dag een proeverij waar u diverse lokaal geproduceerde biologische producten kunt proeven en kopen. Uiteraard zal ook ons eigen ossenvlees en lamsvlees op deze dag te proeven en te koop zijn!

Ook de kinderen kunnen op deze dag hun hart ophalen. Speciaal voor hen is er een jubileum-speurtocht uitgezet. Daarnaast mogen ze de kalfjes en de lammetjes aaien, ponyrijden, een waskaarsje maken bij de imker, knutselen of gewoon lekker spelen in het hooi! Vergeet uiteraard niet tot slot een selfie te maken op onze authentieke tractor!

Wilt u juist tot rust komen en genieten van de prachtige natuur? Loop dan de Biologische-Boeren-Buren Wandelroute (4.5km) die start vanaf onze boerderij en voert door de polder. Ook zal er op deze dag een Weidevogel-Wandeling georganiseerd worden voor de vogelliefhebbers!

Verkoop vleespakketten De Drie Wedden

Wilt u op deze dag verzekerd zijn van een biologisch vleespakket, bestel deze dan vooraf via onze website en vink de optie ‘afhalen op zaterdagmorgen’ aan. Geef bij de opmerkingen zekerheidshalve de datum 11 mei aan en wij zullen zorgen dat het voor u de 11e klaar staat. Wilt u op de open dag zelf beslissen of u al dan niet een pakket koopt, neem dan graag contant geld mee!

U bent van harte welkom!

Locatie De Drie Wedden, Tiendweg 4, Noordeloos.
Datum Zaterdag 11 mei van 10.00 – 16.00 uur.