BLAARKOP OSSENVLEES

Het rundvlees dat wij verwerken is afkomstig van de Blaarkop ossen (gecastereerde stieren). Het Blaarkopras is een oud Nederlands en zeldzaam ras, met een rijke historie. Slagers gingen vroeger op de markt vaak als eerste op zoek naar een goede Blaarkop vanwege het mooie vlees. Kenmerkend voor de Blaarkop is namelijk een stevige en solide bouw met een gepaste bespiering. Deze eigenschappen in combinatie met de natuurlijke wijze waarop de koe opgroeit, geeft een prachtig stukje biologisch rundvlees. Vlees dat mals, fijn van structuur en zeer smakelijk is.

LAMSVLEES

De schaapskudde kenmerkt zich niet door één bepaald ras, maar is divers en gekruisd. Het lamsvlees dat wij verwerken is van de rammen die dat jaar geboren zijn in de eigen kudde. De lammetjes zijn op natuurlijke wijze en biologisch groot gebracht en dat proef je.

Probeer het Ossen Proefpakket


Probeer het Ossen Proefpakket
Een pakket van ca. 3 kg om ons vlees te proeven en proberen.

 

Pakket bekijken

AMBACHTELIJKE SLAGER

De ossen en lammeren laten wij biologisch slachten door zelfslachtende slager Henk Jonkers in Est. Slager Henk Jonkers is een kleine, ambachtelijke dorpsslager en tevens SKAL-gecertificeerd. Daardoor zijn wij verzekerd van een kleinschalige en rustige slachting met respect voor onze dieren.

p

Handige
info

Thuis bezorgd

In samenwerking met Vers & Fijn kunnen wij jouw diepgevroren vleespakket duurzaam en maatschappelijk verantwoord verzenden.

Diepgevroren in de doos

Niets van de kwaliteit van het vlees gaat verloren, doordat we het vlees diepgevroren verzenden. Vers & Fijn garandeert dat het vlees tijdens het verzenden diepgevroren blijft door het in koelwagens in isolatieboxen te vervoeren of in een diepvriesgedeelte op te slaan. Dat maakt dat wij het verpakkingsmateriaal kunnen minimaliseren tot enkel een kartonnen doos. Via de track & trace op de website van Vers& Fijn kunt u volgen hoe laat uw pakket bezorgd wordt.

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

Onze pakketten kunnen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en België worden bezorgd. Als je voor 12.00 uur bestelt, kan het vlees de volgende dag nog worden bezorgd.

Gestoofde lamsschouder

Bereiding Vlees ontdooien. Haal de lamsschouder ongeveer een dag van tevoren uit de...

Groentesoep met schenkel of poulet

Bereiding Bouillon trekken. Doe het ontdooide soepvlees (schenkel en/of poulet) met...

Entrecote

Bereiding Haal de entrecote ongeveer een dag van tevoren uit de diepvries en laat deze...

Zoete aardappelstamp

Bereiding Laat de braadworstjes een dag voor het bereiden ontdooien in de koelkast of...

Runderrollade

Bereiding Laat de rollade een dag voor het bereiden ontdooien in de koelkast of laat...

Stoofvlees met rijst

Bereiding Snijd de ui in halve ringen en snipper de knoflook. Snijd de lappen vlees in...