Wat andere mensen over De Drie Wedden zeggen:

Filter
1 - 5
Beoordeling voor Vlees en honing
5/5
(H)eerlijke producten

Normaal gesproken vind ik vlees niet lekker. Het vlees van De Drie Wedden is echter goed van smaak en structuur, verpakt in handige porties en eerlijk. Daardoor eet ik met smaak. En door het pakket hebben we soorten vlees, die we normaal niet snel zouden kopen. Hierdoor maken we gerechten die we anders niet snel zouden eten. Heerlijk! Ook de honing is voortreffelijk! Een beetje in de thee, in gerechten, op brood of stiekem gewoon een lepeltje zo in de mond…

Beoordeling voor Ossenvlees
5/5
Lekker en makkelijk

Ik ben niet echt een keukenprinses, maar houdt wel heel erg van lekker eten. Super dat gehakt: in een fijne portie, zo ontdooid, makkelijk in veel gerechten en een super smaak.

Beoordeling voor Honing
5/5
Échte honing

Het verschil met de honing uit de winkel en die van Nelie is ontzettend groot. Zo hoort honing echt te smaken en al helemaal leuk dat de smaak met de seizoenen iets wisselt door de bloei van de verschillende bomen en planten.

Beoordeling voor Lamsvlees
5/5
Bio lamsvlees

Fijn dat we bij De Drie Wedden heerlijk én biologisch lamsvlees kunnen kopen.

Beoordeling voor Ossenvlees
5/5
Heerlijk stoofvlees

Het stoofvlees is mijn favoriet: een paar uur stoven en dan valt het vlees van malsheid uit elkaar. En tegelijkertijd blijft het lekker sappig en smaakvol!

Beoordeling voor Lamsvlees
5/5
Perfect mals

Kon niet beter, wat een lekker vlees!

Wilt u zelf ook een beoordeling geven? Dat kan hier!

Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Welke titel moet bij uw beoordeling worden weergegeven?