Biologische Ossenvleespakketten

Biologische Lamsvleespakketten

r

Verkoop
aan
huis!

Ossenvlees en lamsvlees per stuk

Iedere zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00u is het mogelijk om op de boerderij één of meerdere tweepersoonsporties vlees van een bepaalde soort te kopen. Op deze morgen is het uiteraard ook mogelijk om vleespakketten te kopen.

Mocht een andere dag voor u beter uitkomen, neem dan vooraf even contact op met boerin Nelie, zodat er altijd iemand thuis is als u langs wilt komen!

Tel. nr: 0183-581549
E-mail: info@dedriewedden.nl

SKAL gecertificeerd

De Drie Wedden, De Biowaard en de partijen waar wij mee samenwerken zijn SKAL gecertificeerd. Dit betekent dat onze werkwijze en producten regelmatig worden gecontroleerd en voldoen aan de wettelijke eisen voor biologische productie die zijn vastgelegd door de Europese Unie.

SKAL certificaat De Drie Wedden
SKAL certificaat De Biowaard

Ambachtelijke slager

De ossen en lammeren laten wij biologisch slachten door zelfslachtende slager Henk Jonkers in Est. Slager Henk Jonkers is een kleine, ambachtelijke dorpsslager en ook SKAL gecertificeerd. Daardoor zijn wij verzekerd van een kleinschalige en rustige slachting met respect voor onze dieren.

Vers & Fijn

In samenwerking met Vers&Fijn kunnen wij jouw vleespakket diepgevroren verzenden. Zij zorgen dat het vlees tijdens het verzenden diepgevroren blijft door het in koelwagens in isolatieboxen te vervoeren of in een diepvriesgedeelte op te slaan. Dat maakt dat wij het verpakkingsmateriaal kunnen minimaliseren tot enkel een kartonnen doos. Vers & Fijn streeft er daarnaast naar om zo min mogelijk CO2 uit te stoten door op een slimme manier haar goederenstromen te bundelen. Kijk voor meer informatie op de website van Vers&Fijn.