Open dag & Opening BBB wandelroute op zaterdag 16 juni!

We nodigen u van harte uit voor de open dag op 16 juni bij onze buren: de biologisch dynamische kaasboerderij Noorderlicht. Ook De Drie Wedden zal aanwezig zijn met een kraam waar u ter plekke een vleespakket kunt kopen of waar u uzelf op een broodje hamburger kunt trakteren!

 

Feestelijke opening Biologische Boeren Buren Wandelroute
Als hoogtepunt van deze dag zal om 10.30u de Biologische Boeren Buren Wandelroute geopend worden door burgemeester Rinette Reynvaan van Giessenlanden. Deze wandelroute is tot stand gekomen door een samenwerking met zes biologische-buren-boeren. Graag willen wij gezamenlijk aan u als wandelaar iets laten zien van de biologische landbouw, het prachtige landschap en de natuur. De route voert over een afstand van 4,5 kilometer. Er is ook een korter traject van 1,5 kilometer. Tijdens deze wandeltocht komt u langs de erven van 4 biologische boeren waar verschillende biologische producten verkrijgbaar zijn. De wandelroute is vanaf 16 juni dagelijks en gratis toegankelijk.

Open dag met verkoop van biologische producten, rondleidingen, muziek, kinderactiviteiten!
Op deze open dag zijn er ook nog diverse andere activiteiten gepland. Om 11.30u start in de tuin van de onder architectuur gebouwde boerenhofstede Noorderlicht een rondleiding door een tuinarchitect. Verder zijn er de hele dag proeverijen en rondleidingen over het boerenbedrijf. Er is muziek en de kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens de speurtocht en de kruiwagenwedstrijd. De gehele dag is er een markt waar o.a. biologische kaas, fruitsappen, eieren, honing, ossenvlees en lamsvlees te koop zijn.

Verkoop vleespakketten De Drie Wedden
Wilt u op deze dag verzekerd zijn van een biologisch vleespakket, bestel deze dan vooraf via onze website en vink de optie ‘afhalen op zaterdagmorgen’ aan. Als u bij de opmerkingen aangeeft dat u het pakket af wilt halen op de open dag, dan zorgen wij dat het pakket verpakt voor u klaar staat op 16 juni. Wilt u op de open dag zelf beslissen of u al dan niet een pakket koopt, neem dan graag contant geld mee!

 

U bent van harte welkom!

Locatie Biologisch dynamische kaasboerderij Noorderlicht, Gorissenweg 1, 4225 ST, Noordeloos
Datum Zaterdag 16 juni van 10.00 – 16.00 uur.
Programma
Gehele dag: Rondleidingen door het boerenbedrijf, proeverijen, kinderspeurtocht, kruiwagenwedstrijd, muziek, markt.
10.30u Opening wandelroute BBB (Biologische Boeren Buren)
11.30u Rondleiding tuinarchitect
13.30u Wandelroute BBB