Vlees kopen op de boerderij De Drie Wedden

Iedere zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 is het mogelijk om op de boerderij uw vleespakket af te halen of te kopen. We verkopen aan huis vleespakketten, maar het is ook mogelijk om losse tweepersoons vacuüm verpakte porties vlees te kopen. U kunt dan als het ware uw eigen pakket samenstellen.

‘Verse’ vleespakketten
Een aantal keer in het jaar hebben op zaterdag ook ‘verse’ vleespakketten. Deze pakketten bestaan uit gekoeld vlees, dus niet diepgevroren, dat wij op die zaterdagmorgen vroeg ophalen bij de slager. Het vlees in dit pakket dient u zelf te verpakken in de door u gewenste porties en kunt u nadien invriezen. Als u geinteresseerd bent in zo’n pakket neem dan contact met ons op zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van het moment waarop deze exclusieve pakketten weer beschikbaar zijn!

Honing
Wij verkopen ook honing aan huis die door Nelie zelf geslingerd is. We verkopen de honing in potjes van 125 gram, 250 gram en 450 gram.

Langskomen op een ander moment
Wilt u liever op een ander moment langs komen? Neem dan vooraf contact met ons op, zodat u niet voor een dichte deur staat!

Locatie: Boerderij De Drie Wedden, Tiendweg 4, 4225 PN, Noordeloos
Openingstijden: Zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00uur. Langskomen op een ander moment is mogelijk in overleg!

u

Vragen

Heeft u nog vragen? 

Neem dan graag contact met ons op

per telefoon (0183-581549) of per email (info@dedriewedden.nl)

We staan u graag te woord!

Onze vleespakketten: