Nieuwe Ossenvlees- en Lamsvleespakketten!

We zullen in september weer een Os en ook 2 Lammeren slachten. Op 15 september hebben we dus weer nieuwe vleespakketten beschikbaar. Wilt u nu al verzekerd zijn van een nieuw Ossen Proefpakket, Ossenpakket Medium, Ossenpakket Large, Lamspakket Medium of Lamspakket Large? Bestel dan nu via de webwinkel, waarbij u kiest voor de bezorg- of afhaaldatum op of na 15 september 2018. Geeft u eventueel in de opmerkingen aan dat het gaat om een ‘nieuw pakket’.

Exclusief op 15 september zijn er ook ‘Verse’ Ossenpakketten Large beschikbaar. Deze pakketten zijn gekoeld en nog niet diepgevroren. Daarnaast is het vlees niet vacuüm verpakt in tweepersoonsporties, maar kunt u het vlees zelf verpakken in de hoeveelheden zoals gewenst. Deze pakketten kunnen alleen op 15 september 2018 op de boerderij De Drie Wedden in Noordeloos opgehaald worden. Kijk voor meer informatie bij ‘Vers’ Ossenpakket Large.

Als u nog vragen heeft over de nieuwe vleespakketten, of een speciale wens, mail dan naar info@dedriewedden.nl of bel naar 0183-581549